Головна     Про нас     Продукція     Співпраця     Контакти     Поради
Новинка!   Пампушка "Українська"!     Смачна та корисна!   Як ніщо інше примножує смак борщу!                                                              Замовляйте смачні та запашні короваї від ТОВ "Тернопільхлібпром" тел. (0352) 43-62-38; 067-352-13-41; 050-437-88-80.                                

В основі хлібопекарного виробництва лежать складні, територіально розподілені технологічні процеси, забезпечення якості та швидкості протікання яких вимагає впровадження сучасних заходів з проведення комплексної механізації та автоматизації.

Виробництва хлібобулочних виробів на підприємстві здійснюється на шести технологічних лініях з використанням десяти хлібопекарських печей, з яких п’ять печей - тунельного типу (печі безперервної дії), чотири печі - ротаційного типу (печі періодичної дії), і одна піч стелажна подова (багатоярусна).

У тунельних печах випікаються традиційні формові та подові сорти хліба та батони. У ротаційних і стелажній - різноманітні хліба, а також булочки, рогалики, калачі, короваї та інші вироби.

З метою поліпшення якості продукції - хліба «Подільського покращеного подового», Хліба «Козацького подового», хліба «Аромат» - в березні 2015 року завершена реконструкція технологічної лінії № 3, обладнаної піччю БН-50 виробництва Німеччини, з заміною пальників, контрольно-вимірювальних приладів, агрегатів і іншого устаткування на сучасне імпортне - високотехнологічне. Це дало змогу випускати продукцію ще кращої якості.

                                                                   

адреса: м.Тернопіль, 46027, вул. С. Будного, 3                     тел:(0352) 43-62-41; E-mail: ternopil.hlib@ukr.net